dilluns, de desembre 16, 2019

662.- Declaracions de Bono


662.-  Declaracions de Bono.-

A vegades es fa necessari  recórrer a les   hemeroteques per revifar la memòria de forma, potser  i tot ocasional, en qüestions merament concretes i particulars.  Bono ha fet unes declaracions segons El Nacional, a La Sexta, en les que, insisteixo, segons el  que el diari publica en una piulada, Bono diu allò de que   “...s’ha de fer el que sigui necessari per que Catalunya no marxi d’Espanya...”.  No he sabut trobar-les en les declaracions que fa el propi Bono, sempre segons El Nacional, en La Sexta el passat 15 de Desembre. Certament no he trobat la versió complerta de la declaracions que va fer en aquella TV el prop passat dia 15. Només he trobat fragments de les declaracions  però, malauradament, no he trobat  les que hi faig referència.  I no deixa de sorprendre’m que si les va fer no estesin en primera línia informativa d’aquells pels que, qualsevol informació més o menys aprofitable sobre de Catalunya, la deixin passar. Exposo el que senzillament per a mi és un fet. 

El que si sé son les declaracions que, en aquest sentit,  ja va fer Bono el 22 de Setembre del 2014 recollides en La Vanguardia  i en les que el President del Govern central era Rajoy[1]. En elles si que afirma allò de que s’ha de fer el que calgui perquè Catalunya no se’n vagi i dona per fet que la secessió catalana està pròxima.

No és que vulgui esmenar la plana a ningú. Si erro, cosa que vindrà produïda per la informació que tinc però en cap cas per la manca de veracitat en les meves notes, corregiré sense la més mínima vergonya en fer-ho: com he dit, la veracitat l’entenc com a la mínima condició amb la que ens hem  d’expressar els que escrivim i fem comentaris, en general, ja sigui respecta del nostre País o de qualsevol altra aspecte.

Insisteixo en que si, de la manera que sigui, m’arriba la demostració fefaent de que erro, corregiré. Que no es dubti.

J.  Vinyeta
16 de Desembre de 2019