dimarts, de juny 13, 2017

458.- Data, pregunta, manifestació i entrevista

458.-  Data, pregunta, manifestació i entrevista

Tot a l’hora. Però és que entre una cosa i altra no hi ha tantes distàncies temporals  que les separin i perquè, tot plegat, és en realitat  un sol paquet  lligat amb sentiments i il·lusions confirmats. El President, amb la solemnitat necessària, ens  dona la  data i la pregunta. El personal omple l’esplanada de  Maria Cristina ratificant la seva presència i avisant de que hi serà cada vegada que es cregui necessari el seu suport al Procés perquè, molt al contrari del que es creuen un quants “mesetàris” de mala fe, no som quatre eixelebrats i de poc senderi els que donem la nota. Al contrari: el Procés no va sol, va molt ben acompanyat.

L’entrevista va donar de sí el que tocava i poca  cosa més. La discreció, tot i que ens pesi, ha de ser la norma, i més entenent que el Govern de  Puigdemont ens està donant proves de que vol arribar fins al final.

 Guardiola, s’ha convertit en l’ase dels cops. Des de la caverna li van dient de tot. Que algú significat els hi trenqui les oracions els hi fa mal perquè, precisament aquests que sobresurten per sobre de la resta  dels pobres mortals, haurien  de ser els que, segons ells, tinguessin clar  “l’error” que porta inherent el Procés... Gràcies, Pep !

J.  Vinyeta

13 de Juny de 2017