diumenge, de febrer 24, 2019

593.- Arrimadas se’n va


593.-  Arrimadas se’n va.-

Arrimadas, la guanyadora d’unes eleccions catalanes, que en realitat va perdre perquè estaven  muntades perquè les guanyés de llarg a l’empara del famós 155, se’n va a fer les Espanyes. Es presentarà com a cap de llista de C’s per Barcelona a les properes eleccions del 28 d’Abril.

Diria que és l’epitafi a una trajectòria política a Catalunya que no ha estat  res  més que un fracàs rotund i que ha d’intentar  reparar lluny d’on no ha sabut que fer amb el càrrec de Cap de l’Oposició que ha ostentat  des d’aquell 21 de Desembre de 2017. Va guanyar les eleccions, és cert, però res més, perquè res més ha sabut fer, llevat de insistir en una confrontació cívica permanent, un cop instal·lada en el Parlament.

 Hem hagut  de suportar les seves proclames incendiaries des del faristol del Parlament durant aquests aquest any i mig en el que sempre ens ha tractat, als catalans indepes i majoritaris en el Parlament i  al propi Govern, amb l’insult permanent i amb un discurs sistemàtic i repetitiu d’escàs, per a no dir nul, valor polític, sense arguments per manca de raons amb que recolzar-se. Junt amb els seus i el seu cap de files, ha recorregut Catalunya  atiant la confrontació  de forma constant com  a únic i suposat missatge polític, amb fracassos sonats com l’ultima passada per Amer. Catalanofòbica recalcitrant ha interpretat sistemàticament que el seu resultat electoral equival al 52% de la població catalana quan, en realitat només es va emportar el  25,35% dels vots emesos i quan resulta que el món indepe se n’emporta el 47,50%[1] (sense comptar-hi els indepes integrats en altres formacions polítiques, que també n’hi ha) Aquests, i no altres, son els números que acompanyen la seva realitat.

L’última fantasmada ha estat el suposat viatge a Waterloo per trobar-se amb Puigdemont que, pel que sembla, acabarà sent una pallassada mediàtica, com va ser la d’en Boadella.

 Bon viatge, Inés. És una adéu alegre perquè molts (quasi el doble dels que tu en presumeixes...) no haurem de suportar més els teus discursos insultants, catalanofòbics i plens d’odi, però anodins políticament parlant i  fets  des d’un faristol en el que, per contrari,  la prèdica de la Pau, el civisme i la convivència hi és molt  freqüent...

J.  Vinyeta
24 de Febrer de 2019



[1] JxCat: 21,66%.- ERC:21,38%.- CUP: 4,41%.-  Total: 47,50% dels Vots, que equivalen al   51, 85% dels Escons en joc.