dimecres, de gener 22, 2020

668.- Borrell


668.-  Borrell.-

El  Punt  Avui de dilluns 20 de Gener ens publicava, a la pàg. 5, una frase que, sortint de l’ínclit Borrell,  em sembla que mereix ser referenciada. Diu, ni més ni menys, que: “La violència contra manifestants pacífics és sempre inacceptable” Ens ho diu sense inmutar-se i haig d’entendre que vol que ens el creiem.

No sé si és perquè el càrrec europeu li comporta moderació. O deu de ser per alguna cosa semblant  que ara, després de participar de forma directa i amb prèdiques eloqüents al costat dels de ...A por ellos!! ens vingui a dir que els cossos policials  han de ser molt curosos amb els ciutadans pacífics. I ens ho diu aquell mateix que els  hi deia a aquells que l’escoltaven quan deia   que Catalunya s’hauria de desinfectar, qüestió que, en aquells moments, no semblava que ens ho volgués fer precisament de forma curosa...

La frase la publica el diari esmentat, justament el dia en que l’Audiència Nacional inicia el judici contra Trapero, contra aquell que, precisament i seguint ordres judicials (així ho va fer constar en Trapero mateix, davant de Marchena), va tractar curosament als ciutadans pacífics  que es trobaven en les entrades dels col·legits electorals aquell passat  i memorable 1  d’Octubre del 2017 i que,  amb la seva actitud pacífica i dialogant amb els manifestants, va aconseguir retirar més urnes que els altres dos cossos (PN  i GC) repartint bufetades a tort i a dret  i ocasionant més de mil ferits.

És indignant la hipocresia manifesta de Borrell que ara, quan els que varen tractar curosament als ciutadans pacífics estan  asseguts a la banqueta d’acusats, i els que varen actuar de forma segons Borrell inacceptable campen amb impunitat i reben medalles, ens vulgui fer entendre  que ha caigut del cavall.

Em sembla, tot i que soc agnòstic, que ni Déu pot posar-hi remei...

J.  Vinyeta
22 de Gener de 2020