divendres, d’agost 31, 2018

555.- Comentari


555.- Comentari.-

Els rivera boys munten saraus arreu i constantment. Busquen la pols de l’era amb el convenciment de que és la manera de fer petar la paciència als catalans de bé. I dic de bé perquè la paciència que aquest poble està tenint amb aquests, amb la actuació dels rivera boys  i amb els que sense ser de la colla els hi fan festes, és de premi  Nobel.  Els llaços grocs els irriten perquè son un mirall per a  les voluntats ferides  i febles dels  que entenen que la justícia no és res més que la prolongació del seu poder, que és com sembla entendre-ho el  propi Rivera voluntariós en voler-los arrencar.

Rivera necessita el sarao permanent. Però son pocs. I com que l’espectacle ha de ser de bandera, s’ajunta amb la sorollosa i violenta  més extrema dreta, vingui d’on vingui, per sortir a les primeres planes: ell  vol que quedi clar que, com a mínim, hi vol pertànyer-hi perquè sap que així serà notícia.

Particularitzant i com diu la dita catalana  Tornaràs. Trigaràs, però tornaràs a casa...” Serà el moment de reobrir  els arxius de les fono-videoteques,  eines perilloses i que carrega el diable i que van registrant totes les vostres passes perquè, tingueu-ho clar, oblidar no oblidarem tot i que, amb les vostres actuacions, s’ha aconseguit  augmentar el nombre de voluntats independentistes de forma rotunda, inclús arrèu de l'Estat.

J. Vinyeta
31 d’Agost de 2018